Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Loes de Boer

Loes de Boer
bewindvoerder

Het regelen van financiële zaken doe ik al jaren. Ik kom oorspronkelijk uit de bankwereld, uit de hoek van de bedrijfsfinancieringen. Een reorganisatie dwong me na te denken over mijn toekomst en ik besloot het over een andere boeg te gooien. Tijdens de financiële crisis had ik gezien hoe geldzorgen ondernemingen en mensen raakten en dat niet iedereen daarmee kan omgaan. Het leek mij fijn om mensen te helpen rust en overzicht te vinden. Niet voor eventjes maar voor de lange termijn.
Via een opleiding schuldhulpverlening en budgetcoaching leerde ik bewindvoering kennen en dat paste nog beter bij mijn ambities. Het is intensief, uitdagend en zeker ook leuk werk. Op zoek naar een baan kwam ik de missie en visie van Bergen Bewind tegen. De persoonlijke betrokkenheid spatte ervan af en dat was precies wat ik zocht. Ik heb dan ook een enorme drive om mijn werk op die manier uit te voeren.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

Ik ga akkoord met het privacyreglement

Merel de Wijn
Curator, Beschermingsbewindvoerder, Mentor

Werktijden: Maandag t/m vrijdag.

Mandy van der Ham
Beschermingsbewindvoerder

Werktijden: Maandag t/m donderdag.

Marijke van der Waard
Budgetcoach

Werktijden: Dinsdag t/m donderdag.

Jordy Postma
Beschermingsbewindvoerder

Werktijden: Maandag t/m donderdag.

Janno
Stagiair
Robbie
Stagiair