Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Mandy van der Ham

Mandy van der Ham
bewindvoerder

Na het afronden van mijn hbo-studie sociaal-juridisch dienstverlener ben ik als bewindvoerder bij Bergen Bewind terechtgekomen. Daarvoor liep ik tweeënhalf jaar stage op de afdeling schuldhulpverlening bij Halte Werk in Alkmaar. Heel interessant, maar ik wilde graag meer samen met de cliënt de stijgende lijn zien te vinden. En dat vind ik volop terug in het werk dat ik nu doe. Ik kan mensen een belangrijke drempel over helpen op weg naar financiële rust en stabiliteit. Daardoor ontstaat er ruimte voor andere dingen die kleur geven aan het leven. Bergen Bewind voelt als een hecht team. We ondersteunen en complimenteren elkaar en dat is vooral fijn als je beslissingen moet nemen die de cliënt op dat moment nog niet kan waarderen.
Naast mijn werk als bewindvoerder begeleid ik de hbo-stagiaires op ons kantoor. En ook dat doe ik met plezier. Het geeft voldoening om studenten in het vak te introduceren en mijn kennis te delen.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

Ik ga akkoord met het privacyreglement

Merel de Wijn
Curator, Beschermingsbewindvoerder, Mentor

Werktijden: Maandag t/m vrijdag.

Marijke van der Waard
Budgetcoach

Werktijden: Dinsdag t/m donderdag.

Jordy Postma
Beschermingsbewindvoerder

Werktijden: Maandag t/m donderdag.

Janno
Stagiair
Robbie
Stagiair
Loes de Boer
Bewindvoerder
José Tibbe
Mentor