Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Marijke van der Waard

Marijke van der Waard
budgetcoach

Ooit heb ik het zelf een periode niet breed gehad. Hoe het voelt om te moeten rondkomen van een minimaal inkomen, weet ik nog steeds goed. Ik heb toen geleerd om me rijk te voelen door alle creatieve oplossingen die spontaan bij me opkwamen. Die vaardigheid wil ik graag doorgeven aan anderen.
Ik ben NHA-gecertificeerd budgetcoach. Daarnaast regel ik aanvragen voor bijzondere bijstand en kwijtscheldingen van gemeentelijke belastingen. Mensen die zich bij mij aanmelden, zitten vast in een cirkel die ze niet zelf kunnen doorbreken. Want als je altijd geldzorgen hebt, is het moeilijk om nog helder te denken. Begeleiding en coaching bij het organiseren van de post en administratie is vaak het begin van de oplossing. De opluchting die dan loskomt, maakt mijn werk zo mooi. En  het plezierige contact met mijn collega’s bij Bergen Bewind geeft daaraan nog een extra dimensie.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

  Merel de Wijn
  Merel de Wijn
  Curator, Beschermingsbewindvoerder, Mentor

  Werktijden: Maandag t/m vrijdag.

  Mandy van der Ham
  Mandy van der Ham
  Beschermingsbewindvoerder

  Werktijden: Maandag t/m donderdag.

  Jordy Postma
  Jordy Postma
  Beschermingsbewindvoerder

  Werktijden: Maandag t/m donderdag.

  Medewerker
  Janno
  Stagiair
  Medewerker
  Robbie
  Stagiair
  loesdeboer
  Loes de Boer
  Bewindvoerder
  Medewerker
  José Tibbe
  Mentor