Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Marloes van Brugge

Marloes ten Brugge

Marloes van Brugge
Beschermingsbewindvoerder

Als beschermingsbewindvoerder bij Bergen Bewind kan ik een band opbouwen met mijn cliënten. Dat is precies wat ik zo mooi vind aan dit vak. Ik help mensen die financieel zijn vastgelopen er weer bovenop te komen. Beschermingsbewind wordt bij de rechtbank vastgelegd, maar gebeurt altijd op basis van vrijwilligheid en samenwerking. De cliënt moet zelf aangeven dat financiële hulp nodig is. Ik heb inmiddels al 20 jaar werkervaring met mensen die financiële zorgen hebben. Sinds 2019 werk ik bij Bergen Bewind en ben ik helemaal op mijn plek. Hier kan ik puzzelen tot ik heb gevonden wat echt werkt voor mijn cliënten. En ook: wat ik hen kan leren en meegeven.

Iemand uit bewindvoering laten stromen geeft enorm veel voldoening. Maar ook van kleinere successen geniet ik net zo veel als mijn cliënten! Ik ben toegewijd en betrokken, en dat zijn belangrijke eigenschappen voor een bewindvoerder.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

  merel
  Merel de Wijn
  Curator, Beschermingsbewindvoerder, Mentor

  Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

  jordy
  Jordy Postma
  Beschermingsbewindvoerder

  Werkdagen: maandag t/m donderdag

  Martine
  Martine Holler
  assistent-beschermingsbewindvoerder

  Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

  buket
  Buket Pehlivan
  Zorgmentor

  Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag

  JOY
  Joy
  Stagiair

  Werkdagen: maandag t/m vrijdag