Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Merel de Wijn

Merel de Wijn
bewindvoerder/mentor/curator
eigenaar Bergen Bewind

Mijn ambitie om bewindvoerder te worden, groeide pas nadat ik de maatschappij van verschillende kanten had ervaren. In loondienst en als ondernemende moeder, in welvarende tijden maar ook in financieel krappe omstandigheden. Het gaf me een brede kijk op de wereld. Mijn empathie voor anderen gaf uiteindelijk de doorslag om voor dit vak te kiezen. Als geboren en getogen Bergenees wilde ik het liefst in deze regio werken. Nu draait Bergen Bewind alweer enkele jaren op volle toeren en zijn we een bloeiend team waaraan ik met passie richting geef. Ik ben een meewerkende eigenaar die graag met collega’s van gedachten wisselt over hun aanpak. En dat is wederzijds; we maken gebruik van ieders kwaliteiten. We zorgen ook goed voor elkaar. Daar profiteren we allemaal van: Bergen Bewind als bedrijf, de medewerkers persoonlijk en professioneel, en uiteindelijk onze cliënten.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

Ik ga akkoord met het privacyreglement

Mandy van der Ham
Beschermingsbewindvoerder

Werktijden: Maandag t/m donderdag.

Marijke van der Waard
Budgetcoach

Werktijden: Dinsdag t/m donderdag.

Jordy Postma
Beschermingsbewindvoerder

Werktijden: Maandag t/m donderdag.

Janno
Stagiair
Robbie
Stagiair
Loes de Boer
Bewindvoerder
José Tibbe
Mentor