Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Merel de Wijn

merel de wijn

Merel de Wijn
bewindvoerder/mentor/curator
eigenaar Bergen Bewind

Mijn ambitie om bewindvoerder te worden, groeide pas nadat ik de maatschappij van verschillende kanten had ervaren. In loondienst en als ondernemende moeder, in welvarende tijden maar ook in financieel krappe omstandigheden. Het gaf me een brede kijk op de wereld. Mijn empathie voor anderen gaf uiteindelijk de doorslag om voor dit vak te kiezen. Als geboren en getogen Bergenees wilde ik het liefst in deze regio werken. Nu draait Bergen Bewind alweer enkele jaren op volle toeren en zijn we een bloeiend team waaraan ik met passie richting geef. Ik ben een meewerkende eigenaar die graag met collega’s van gedachten wisselt over hun aanpak. En dat is wederzijds; we maken gebruik van ieders kwaliteiten. We zorgen ook goed voor elkaar. Daar profiteren we allemaal van: Bergen Bewind als bedrijf, de medewerkers persoonlijk en professioneel, en uiteindelijk onze cliënten.

Contact gegevens

Stel mij een vraag

  jordy
  Jordy Postma
  Beschermingsbewindvoerder

  Werkdagen: maandag t/m donderdag

  Martine
  Martine Holler
  assistent-beschermingsbewindvoerder

  Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

  marloes
  Marloes van Brugge
  Beschermingsbewindvoerder

  Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag

  buket
  Buket Pehlivan
  Zorgmentor

  Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdag

  JOY
  Joy
  Stagiair

  Werkdagen: maandag t/m vrijdag